Main » 2012 » Januari » 26 » Guillemot: 'Assassin's Creed III wordt de grootste AC ooit'
22:25:42
Guillemot: 'Assassin's Creed III wordt de grootste AC ooit'
De volgende Assassin's Creed game, hoogstwaarschijnlijk Assassin's Creed III, wordt de grootste tot nu toe in de serie. Dat laat Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, weten in een interview met MCV.

Deze uitspraak vloeide voort uit een discussie over het jaarlijks uitbrengen van Assassin's Creed-games. Guillemot werd gevraagd of dit het merk niet zou vervuilen. De CEO antwoordt hierop dat jaarlijkse uitgaven juist nodig zijn om de gamers tevreden te houden.

"In Amerika staat Assassin's Creed Revelations bijvoorbeeld al sinds de release in de top tien best verkochte games. Er is dus genoeg vraag naar Assassin's Creed. Gamers zijn de franchise nog lang niet moe. Jaarlijks een nieuwe AC uitbrengen houdt gamers tevreden en trekt tegelijk ook nieuwe spelers," aldus Yves Guillemot.

Als gevolg hierop claimde Guillemot dat de volgende Assassin's Creed de grootste zal zijn die tot nu toe in de serie is verschenen. De "volgende Assassin's Creed" zal dit jaar nog verschijnen, dat heeft Ubisoft eerder al bekendgemaakt. De game zal voor het eerst sinds 2009 een nieuw hoofdpersoon introduceren. Eerder kon men al aan de slag met Altaïr en Ezio.

 
Categorie: Assassin's Creed III | 509 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX