Main » 2011 » November » 19 » Guerilla Games werkt aan nieuwe Killzone
22:23:49
Guerilla Games werkt aan nieuwe Killzone
Killzone 3 verscheen eerder dit jaar en wist net zoals het tweede deel weer mooie scores en verkopen te behalen. In de tussentijd is Guerrilla Games naar een nieuw pand in Amsterdam verhuist en werken ze aan een gloednieuw IP. Maar ze laten Killzone niet zomaar achterwege, zeker niet nu blijkt uit een bericht in de laatste editie van het tijdschrift Edge.

Een gedeelte van de ontwikkelaars die bij Guerrilla Games werken zijn bezig met een vierde Killzone voor op de consoles en deze game zou op de PlayStation 3 moeten gaan verschijnen. Dit komt voort uit een interview met Adrian Smith, welke aangaf: "got to continue the Killzone franchise". Duidelijk dus.

Goed nieuws voor de Killzone-fans, maar het zal wellicht nog even duren alvorens we een officiële aankondiging krijgen. Verder werd er ook even kort gesproken over de nieuwe IP waar Guerrilla Games onder leiding van Mathijs de Jonge mee bezig is.

Quote:
"An embryonic new IP is growing within the studio for the first time in seven years,"

"Additional staff cycle in from the Killzone team for brief stints to lend their expertise."


Verder is Guerrilla Games nu 160 man sterk en het gaat goed, want ze willen uitbreiden tot 190 à200 man de komende twaalf maanden. Hiermee is Guerrilla Games veruit de grootste ontwikkelaar van Nederland.

 
Categorie: Killzone: Shadow Fall | 498 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX