Main » 2011 » Oktober » 26 » Grote kans op GTA V in Los Angeles
04:35:16
Grote kans op GTA V in Los Angeles
Na de aankondiging van Grand Theft Auto V gisteren is de geruchtenmolen rondom deze titel weer op volle toeren gaan draaien. Overal grijpt men terug naar oude geruchten en geeft daar een nieuwe interpretatie aan. Eén van de grootste vraagstukken op dit moment is waar de game zich zal gaan afspelen?

Die vraag zal ongetwijfeld volgende week beantwoord worden, want dan zal de eerste trailer verschijnen. Toch waren er al berichten die wezen op Los Angeles als locatie en nu heeft Kotaku van een bron die dicht bij de ontwikkeling van de game zit begrepen dat de game zich in Los Angeles zal gaan afspelen.

Met de ervaring van het eerder in dit jaar verschenen L.A. Noire en GTA: San Andreas, waar Los Angeles ook in zat, mag gezegd worden dat Rockstar veel ervaring heeft met deze stad. Met name in het nabouwen voor in games.

Verder hebben meerdere bronnen tegenover Kotaku aangegeven dat dit de eerste GTA zal zijn waarin je met meer dan één personage zult spelen. Dit is goed mogelijk, in GTA IV speelde je met Niko Bellic en in beide uitbreidingen met andere personages. Johnny Klebitz en Luis Lopez.

Het verhaal van de drie liep vervolgens weer in elkaar over, dus in GTA V zou het een logische evolutie voor de franchise zijn.

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 469 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX