Main » 2011 » Oktober » 25 » "Grand Theft Auto V krijgt grootste medialaunch ooit"
20:21:49
"Grand Theft Auto V krijgt grootste medialaunch ooit"
Hij is nog maar net aangekondigd, maar heel gamend internet heeft het erover, we hebben het dan natuurlijk over Grand Theft Auto V. De game is al de hele dag het meest besproken onderwerp op Twitter en naast gamers zijn er ook analisten die zich over de game uitlaten.

Zo laat Jesse Divnich, analist bij Electronic Entertainment Design and Research, weten dat Grand Theft Auto V wel eens de grootste medialaunch allertijden kan gaan worden. Hij denkt dit omdat Rockstar Games bekend staat om zijn kwalitatief goede games:

"De aankondiging komt volledig onverwachts. Rockstar staat niet onder druk om de titel dit jaar aan te kondigen. We kunnen nog niet speculeren over wat we in de game zullen vinden, welke technologie er gebruikt wordt. Maar als we kijken naar Rockstar's geschiedenis, maken ze toch wel de beste games in de industrie. Je kunt dan ook verwachten dat Grand Theft Auto V één van de grootste launches ooit gaat kennen, en wellicht zelfs de verkoopaantallen van Call of Duty voorbij gaat."

Divnich verwacht dus erg veel van Rockstar's nieuwe game, maar of de game echt de cijfers van Call of Duty gaat verpulveren is nog maar de vraag. Op het moment kent Call of Duty: Black Ops de grootste en beste medialaunch, met ruim 5,5 miljoen verscheepte exemplaren tijdens de lancering.

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 358 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX