Main » 2011 » April » 20 » God of War IV in september 2012?
18:51:35
God of War IV in september 2012?
God of War III verscheen ongeveer een jaar geleden en sinds de release van deze game is het stil rondom nieuwe projecten van Sony Santa Monica. We verwachten dat de ontwikkelaar bezig is met een nieuw deel in de God of War-franchise, dit vanwege vele vacatures die hints geven naar een nieuw deel. Officieel is er tot op heden nog niets over gemeld, maar we hebben weer een interessant bericht over de komst van God of War IV.

In de laatste editie van het tijdschrift PSM3 staat dat God of War IV in september 2012 moet gaan verschijnen. Dit heeft het tijdschrift vernomen van een bron die nauw samenwerkt met de studio en deze bron gaf gelijk ook aan dat de studio bezig is met een gerelateerd project. Mocht dit kloppen, dan zullen we op de E3 er ongetwijfeld meer over gaan horen.

Quote:
"PSM3 has heard from another source that God of War 4 is coming, and will hit in September 2012. Our source works closely with the God of War universe, and let slip he’d be working on a related project at the same time.”

 
406 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX