Main » 2011 » Januari » 12 » F.3.A.R. uitgesteld
19:51:44
F.3.A.R. uitgesteld
Warner Bros heeft vandaag naar buiten gebracht dat het derde deel uit de F.E.A.R.-reeks is uitgesteld. Eerder vandaag waren er al geruchten dat de game uitgesteld zou worden, maar dit is dan nu ook bevestigd. Wanneer de game nu uitkomt? Dat lees je in dit item. 

Oorspronkelijk stond de shooter van Day 1 Studios gepland voor een release eind maart. Warner Bros heeft laten weten dat de game twee maanden is uitgesteld en dus uitkomt in mei 2011. Een exacte reden is er niet gegeven, maar Warner Bros lijkt te duiden op het feit dat ze de game nog willen optimaliseren, zodat klanten de game zo kwalitatief mogelijk kunnen spelen. Iets zegt ons echter dat de releases van Need for Speed: Shift 2 Unleashed, Dragon Age II, Homefront, Crysis 2 en Red Faction: Armageddon in maart een achterliggende reden is.
 
Quote:
"The F.E.A.R. 3 launch date will now be in May 2011, as we look to deliver the best possible game for our consumers."

F.E.A.R. 3
Alma keert terug in F.E.A.R. 3, maar ditmaal voegen haar zonen Point Man en Paxton Fettel een uitgebreide co-op toe, waarmee spelers verschillende vaardigheden krijgen, die zowel hun eigen spel, als de ervaring van hun medespelers beïnvloeden. Gamers spelen in de single player of co-op modes als Point Man, een genetisch gemanipuleerde supersoldaat die oorspronkelijk werd geïntroduceerd in F.E.A.R., of ze kunnen coöperatief spelen als zijn samenzwerende broer Paxton Fettel, wiens telekinetische macht hem het leven na de dood heeft gegeven.

 
384 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX