Main » 2011 » April » 28 » Eerste meldingen creditcardfraude
20:17:24
Eerste meldingen creditcardfraude
Nadat eergisteren bekend werd gemaakt dat alle gegevens van alle 77 miljoen PSN-gebruikers zijn gekraakt door hackers, zijn veel mensen ongerust geraakt, omdat deze onder andere creditcardgegevens op zijn/haar account had staan.
 
Er is geprobeerd om de zorgen te sussen door te zeggen dat er waarschijnlijk geen fraude zal plaatsvinden. Vandaag wordt het tegendeel bewezen. Op enkele fora en sites zijn namelijk de eerste meldingen gemaakt door PSN-gebruikers, die onwillige geldtransacties hebben ondergaan. Bedragen zijn er niet bekend gemaakt, maar het ziet er uit dat het totaal geen rozengeur en maneschijn is.
 
Tevens zijn in Amerika enkele rechtszaken aangespannen tegen Sony wegens slechte beveiliging en openbaring van persoonlijke informatie. Op het moment wordt ook in het Verenigd Koninkrijk overlegd over juridische zaken.
 
Net nu men dacht dat Sony er langzamerhand weer een beetje bovenop kwam, lijkt het nu weer een stapje terug te moeten doen. Zodra we meer meldingen weten te doen over creditcardfraude via het PSN laten we het jullie natuurlijk direct weten. Let wel op dat de meldingen die nu gedaan worden nog niet zijn bevestigd door Sony, immers kan iedereen zeggen dat er fraude is gepleegd met zijn creditcard zonder dat dit ook echt het geval is.

 
496 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX