Main » 2010 » Juni » 17 » E3 2010: Konami geeft meer datails Metal Gear Solid: Rising
00:42:04
E3 2010: Konami geeft meer datails Metal Gear Solid: Rising
Het langverwachte Metal Gear Solid: Rising was aanwezig op de persconferentie van Konami en producer Shigenobu Matsuyama heeft wat nieuwe informatie bekend gemaakt.

Konami heeft tijdens haar E3 persconferentie wat meer informatie gebracht over Metal Gear Solid: Rising. In de trailer van gisteren zagen we al hoe Raiden een blauw stuk technologie uit een cyborg sleurde. Dit is een soort batterij waar je energie uit kunt halen. Verslagen tegenstanders zullen je ammunitie, items en in sommige gevallen informatie kunnen leveren.

In de trailer zagen we dat de katana een grote rol speelt en producer Shigenobu Matsuyama maakte dan ook duidelijk dat je overal en zeer precies kunt snijden. Dit werd gedemonstreerd via een meloen die Raiden heel precies in stukjes hakte.

Ook vertelde Matsuyama dat het sluipen in de game deze keer anders werkt. Je zult je nu meer als een jager moeten gedragen, maar wat hij daar precies mee bedoelt blijft nog even onduidelijk.

Wel weten we dat het verhaal van Metal Gear Solid: Rising zich tussen Metal Gear Solid 2 en Metal Gear Solid 4 zal afspelen. Het is dan weer niet bekend wanneer het spel in de rekken zal liggen.

 
320 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX