Main » 2011 » April » 20 » Driver: San Francisco verschijnt in september
18:51:39
Driver: San Francisco verschijnt in september
De langverwachte game Driver: San Francisco, naast enkele andere games van Ubisoft, heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Het spel zal in september uitkomen.

Oorspronkelijk was de planning dat het spel al vorig jaar zou uitkomen. Maar doordat Ubisoft bij lange na niet tevreden was, moest ontwikkelaar Ubisoft Reflections nog langer door met de ontwikkeling van het nieuwe spel. De ontwikkeling is nu een stuk verder gevorderd en dus kan Ubisoft vandaag met enige zekerheid zeggen dat Driver: San Francisco sowieso in de maand september van dit jaar uit zal komen.
Tevens heeft Ubisoft voor de game Child of Eden ook een releasedatum gegeven. Zo zal de Xbox 360 versie op 17 juni uitkomen. De PlayStation 3-versie moet nog een datum krijgen, al zal deze niet lang na de release op de Xbox 360 uitkomen. Daarnaast werd bekend gemaakt dat Splinter Cell HD Trilogy tussen nu en eind juni uit zal komen.
En dat is niet het enige! Ook werd gemeld dat Call of Juarez: The Cartel deze zomer nog zal uitkomen en dat Driver Renegade 3D en James Noir's Hollywood Crimes, voor de Nintendo 3DS, tussen november van dit jaar en januari volgend jaar in de winkels komen te liggen. Als laatste liet Ubisoft weten dat Ghost Recon: Future Soldier in ieder geval vóór maart 2012 zal uitkomen. Kortom, de komende tijd komen er weer lekker veel Ubisoft-games uit.

 
371 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX