Main » 2011 » November » 30 » Dildo Saints Row: The Third zorgt voor twee miljoen slachtoffers
19:49:34
Dildo Saints Row: The Third zorgt voor twee miljoen slachtoffers
Saints Row: The Third ligt nu al een halve maand in de schappen en in die tijd zijn er al twee miljoen slachtoffers gemaakt met één van de sterren uit de game. We hebben het hier over The Penetrator aka IED (Inspirational Erotic Device) aka op zijn Nederlands gezegd: de grote paarse dildoknuppel.
 
Naast dit feit zijn ook andere interessante feiten van de game vrijgegeven. Er zijn al 5.8 miljard bewoners van Steelport gedood en dat is negentien keer het aantal inwoners van de Verenigde Staten en 85% van de hele wereldbevolking.
 
Ook is er bij elkaar al twee jaar lang gestreakt door de straten van de stad en in de Whore Mode zijn al 44 miljoen verschillende verschijningen van pooiers en hoertjes uitgestuurd. En wat te denken van de hotdog mascottes, waarvan er 650 geflambeerd zijn naar hun dood. Wil je nu zelf al deze leuke feiten over jezelf vinden van wat je hebt gedaan in Steelport, dan kan je naar SaintsRow.com gaan. Daar kun je zien wat je hebt bereikt en er is een grote kaart van de stad te vinden met veel beschrijvingen en tips.

 
Categorie: Saints Row: The Third | 429 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX