Main » 2011 » April » 11 » Deze week nieuwe beelden Uncharted 3?
17:13:23
Deze week nieuwe beelden Uncharted 3?
Het is een beetje geruchtendag vandaag. Eerder vertelden we je al over de Modern Warfare-geruchten en nu duikt er weer een gerucht op over Uncharted 3. Donderdag/vrijdag zouden we namelijk wel eens wat leuks kunnen verwachten.
 
GTTV is zeer succesvol op Gametrailers.com en presentator Geoff Keighley is meestal één van de eerste mensen die van uitgevers nieuwe beelden te zien krijgt van de nieuwste games. Op Twitter stuurde Keighley een tweet naar de co-president van Naughty Dog, Christophe Balestra, waarin hij aangaf uit te kijken naar de ontwikkelaar aanstaande donderdag.

Balestra reageerde terug en gaf ook aan uit te kijken naar het zien van Keighley. Hij hoopt dat de presentator onder de indruk zal zijn en dat Uncharted 3 in de top 5 van meest naar uitgekeken games van 2011 zou kunnen blijven staan.

Het is dus duidelijk dat Keighley nieuwe beelden krijgt te zien en zeer waarschijnlijk gaan die uitgezonden worden in een nieuwe aflevering van GTTV, wat altijd op een donderdag is. Multiplayerbeelden zouden vet zijn, maar waarschijnlijk moeten we daarvoor wachten tot de E3. Maar alle mogelijk nieuwe beelden van een aanstaande exclusieve PlayStation 3-topper zijn natuurlijk meer dan welkom.

 
Categorie: Uncharted 3: Drake's Deception | 345 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX