Main » 2011 » April » 11 » Details Modern Warfare 3?
17:10:23
Details Modern Warfare 3?
Dat er dit jaar een nieuwe Call of Duty gaat verschijnen lijkt steeds een aannemelijker iets en gezien de geschiedenis tussen Infinity Ward en Treyarch is de kans dat we een nieuwe Modern Warfare zullen krijgen zeer groot. Via een bericht dat geplaatst werd door de LA Times zijn wat nieuwe details naar voren gekomen omtrent deze game.

Zo heeft een anonieme bron aangegeven dat Sledgehammer en Infinity Ward bezig zijn met de singleplayer van de game. De multiplayersectie heeft Raven Software voor haar rekening genomen. Dat betekent dus dat er nu in eens drie studio's op één game zitten in plaats van de gebruikelijke één. Iets wat ongetwijfeld komt doordat er nogal wat gerommel was binnen Infinity Ward vanwege het vertrek van Zampella en West begin vorig jaar.

De multiplayer die nu door Raven Software gemaakt zou worden zal zwaar leunen op die van Modern Warfare 2 en Black Ops. Verder zou de anonieme bron gemeld hebben dat de singleplayer een prequel is op Modern Warfare 2 met Ghost in de hoofdrol. Iets wat al anderhalf jaar een gerucht is, dus dat is weinig nieuws onder de zon.

Wat wel een nieuwtje is, is dat dit derde deel mogelijk oude locaties uit de voorgaande Modern Warfare-delen zal aandoen. Dit dan wel vanuit een ander perspectief. Natuurlijk is het verder allemaal nog even afwachten, maar heel lang zal het niet duren alvorens de game officieel aangekondigd zal gaan worden.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 425 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  vwnest    (03/Mei/2011 16:00:29)
ze mogen nu inmiddels wel wat laten weten hoe of wat//

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX