Main » 2010 » Juli » 2 » De games en uitgevers van gamescom 2010
12:43:07
De games en uitgevers van gamescom 2010
Gamescom is nog even weg, maar de organisatie heeft vandaag bekend gemaakt welke uitgevers een stand zullen hebben op de beurs. Gamescom vindt van 18 tot en met 22 augustus plaats in Keulen en ook dit jaar is de lijst weer indrukwekkend.

Overzicht uitgevers en games
De lijst met uitgevers en games hieronder zal bijgewerkt worden zodra er meer informatie is over de bedrijven die aanwezig zullen zijn en de games die ze showen. Let op, het gaat hier alleen om bevestigde games.

Game uitgevers
Bigpoint
Deep Silver
Electronic Arts
Frogster
Gamigo
Konami
-Castlevania: Lord of Shadow
-Def Jam Rapstar
-Kinect games
-Pro Evolution Soccer 2011
Microsoft
Namco Bandai
NCsoft
Nintendo
Perfect World Entertainment
Sony Computer Entertainment
Square Enix
Take Two Interactive
THQ
Trion Worlds
Ubisoft
Warner Bros. Interactive

Hardware & accessoire fabrikanten
Asus
Hama
Razer
ROCCAT

Halindeling
Net zoals vorig jaar zijn er dit jaar weer 4 hallen beschikbaar waar gamers aan de slag kunnen met de nieuwste games. In hal 6 hebben EA, Square Enix en Take Two een plekje, hal 7 wordt bevolkt door Sony, Ubisoft en Deep Silver. Hal 8 biedt plaats aan Nintendo, Namco Bandai, Warner Bros, THQ en Microsoft en hal 9 tot slot is de plek als je games van NCsoft, Bigpoint, Trion Worlds, Perfect World, gamigo en Frogster wilt checken.

Ontbrekende uitgevers
Natuurlijk is deze lijst verre van compleet, want uitgevers als Bethesda, SEGA, Capcom, Codemasters en Disney ontbreken nog. Of deze allemaal aanwezig zullen zijn is de vraag, maar de komende weken zal de bovenstaande lijst nog flink aangevuld worden met uitgevers en games.

 
430 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX