Main » 2011 » Juli » 30 » Customize je dogtag in Battlefield 3
17:48:54
Customize je dogtag in Battlefield 3
Sinds Battlefield 2142 de 'dogtags' geïntroduceerd heeft, hebben vele spelers al enkele van deze blinkende plaatjes van hun vijand afgepakt. Deze tags waren echter niet zo speciaal, aangezien het slechts hangertjes waren met een naam er op. DICE, de ontwikkelaar van de aankomende Battlefield-game, brengt hier nu verandering in.

Vandaag postte DICE op haar Battlelog blog wat meer informatie over een nieuw dogtag-systeem in Battlefield 3, waarbij de spelers hun dogtag aan kunnen passen aan hun in-game statistieken. Ook toonde DICE een afbeelding, hoe dit er precies uit zal moeten zien en werd er enkele uitleg gegeven. Beide vind je hieronder:
 



"Dogtags zijn in Battlefield 3 meer dan alleen ijzeren plaatjes waar jouw naam op staat. Het zijn een soort visitekaartjes. Iedere keer wanneer jij een vijand doodt, ziet die jouw dogtag met een van de honderd persoonlijke tags waaruit je kunt kiezen. Jouw dogtag is je eigen visitekaartje, het is een soort van 'opschepplaatje', een mogelijkheid om je vijanden te laten zien met wie ze te maken hebben. Ze laten variërende statistieken zien, van hoe je kunt omgaan met een mes, tot hoeveel medespelers je al hebt gered of misschien zelfs wat jouw persoonlijke speelstijl is," aldus Alan Kertz, senior multiplayer designer bij DICE.

De enige mogelijkheid om een dogtag van je vijand te verkrijgen is door een van de nieuwe stealthkills uit te voeren. DICE noemde het toevoegen van deze persoonlijke tags een bemoediging voor spelers om stealthkills te maken. Daarnaast geeft volgens DICE het meebrengen van een mes naar een vuurgevecht de speler een riskante maar belonende ervaring van het veroveren van deze tag, eentje die het altijd al had moeten geven.

Battlefield 3 zal op 27 oktober in de schappen liggen voor de PS3, de PC en de Xbox 360.

 
Categorie: Battlefield 3 | 861 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX