Main » 2012 » Januari » 21 » Criterion heeft een grote aankondiging in de planning staan
21:28:43
Criterion heeft een grote aankondiging in de planning staan
Nieuwe Burnout? Nieuwe Need for Speed? We zullen het ergens in de komende maanden te horen krijgen. Dat laat Craig Sullivan, creative director bij Criterion Games, weten op zijn Twitter-account. Sullivan heeft verder nog niets laten weten over deze tweet. We zullen het voorlopig dus nog met speculaties moeten doen.
 
Zoals het mogelijke vooruitzicht naar een nieuwe Burnout-game. Burnout Paradise is alweer vier jaar oud en een nieuw deel in deze franchise zou erg welkom zijn. Een nieuwe volledige game dan. De downloadbare game Burnout Crash was een behoorlijke tegenvaller voor vele liefhebbers van de franchise.
Wat misschien waarschijnlijker is, is dat de ontwikkelaar de nieuwe Need for Speed aan de wereld gaat tonen. Die moet eind dit jaar nog verschijnen, maar we weten er nog niets van af. Mooi moment om daar iets aan te veranderen. De nieuwe Need for Speed dook een paar weken geleden al op in de catalogus van de Britse winkelketen GAME, samen met een nieuwe Medal of Honor voor het eind van dit jaar. 

 
382 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX