Main » 2011 » November » 15 » Call of Duty ELITE-app voor smartphones tijdelijk uitgesteld
04:10:38
Call of Duty ELITE-app voor smartphones tijdelijk uitgesteld
Met de lancering van Modern Warfare 3 is ook Call of Duty ELITE de lucht in gegaan. De service die alle CoD-games vanaf Black Ops ondersteunt. Het animo voor de dienst is echter zo groot dat het sinds de release nauwelijks mogelijk is geweest om op de service in te loggen. Dit heeft nu dan ook gevolgen voor de gratis smartphone applicatie die gepland stond voor iOS- en Android-apparaten. 

Activision heeft vandaag namelijk verteld dat de mobiele Elite app pas later zal uitkomen, wanneer is nog niet bekend. Afgelopen week had deze namelijk al uit moeten komen, maar door problemen met het inloggen op de servers heeft Activision het moeten uitstellen. Het bedrijf wil namelijk eerst de service stabiel krijgen alvorens ze de apps vrijgeven.
 
Langzaam begint ELITE goed te werken en we verwachten dan ook dat de apps binnenkort worden vrijgegeven. Deze zullen zoals gezegd voor iOS-apparaten (iPhone, iPad) en Android-apparaten (Samsung, HTC, Motorola, etc.) gratis beschikbaar worden gesteld via de Apple App Store en Android Market.
 
Via de smartphone app kan je met je smartphone onder andere de stats van jezelf en anderen zien en is het zelfs mogelijk om je classes voor Modern Warfare 3 aan te passen en deze later te gebruiken op je PlayStation 3.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 472 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX