Main » 2011 » November » 18 » Call of Duty ELITE-app verschijnt deze maand nog voor iOS
22:28:58
Call of Duty ELITE-app verschijnt deze maand nog voor iOS
Gamers met een iPhone of iPad mogen deze maand nog de Call of Duty ELITE-app verwachten in de App Store van iTunes. Dit heeft Beachhead aangegeven op de ELITE-site. De app verschijnt rond dezelfde periode voor Android-telefoons, maar of dat nog deze maand is, is niet bekend.
 
De studio geeft aan dat ze de afgelopen dagen bezig zijn geweest met het vergroten van de capaciteit voor Call of Duty ELITE. Alle premium leden en Founders hebben volledige toegang tot de service. Beachhead is daarnaast bezig om de capactiteit voor gratis leden te verhogen en alle functies werkzaam te krijgen.
 
De ontwikkelaar is tevens nog steeds bezig om iedereen die premium member van ELITE is, zijn in-game emblems en titles te laten krijgen. Ook aan de dubbel XP bonussen wordt gewerkt. Beachhead heeft daarnaast de clans geactiveerd en deze functie blijkt enorm populair te zijn. Zo zijn er al meer dan 22.000 clans aangemaakt in de eerste twaalf uur.

Zoals gezegd zal de mobile app voor Call of Duty ELITE voor het eind van de maand beschikbaar worden gesteld via iTunes. Men verwacht dat de app rond dezelfde tijd ook beschikbaar zal zijn voor Android-toestellen. Echter willen ze ELITE eerst nog verder stabiliseren alvorens deze wordt vrijgegeven. De app zal overigens geheel gratis te downloaden zijn.

Een andere voortgang deze week is dat leden vanaf nu de Program Guide kalender kunnen zien met komende events en operations voor volgende week. Zo zal de eerste aflevering van Call of Duty ELITE TV's Friday Night Fights te zien zijn van op 25 november.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 496 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX