Main » 2012 » Januari » 10 » Call of Duty ELITE-app vanaf morgen beschikbaar voor iOS
23:00:18
Call of Duty ELITE-app vanaf morgen beschikbaar voor iOS
Goed nieuws voor bezitters van een iPhone of iPad. De Call of Duty ELITE-app is namelijk vanaf morgen voor beide Apple-apparaten te downloaden uit de App Store van iTunes. Dat heeft Activision via Twitter en Facebook bekend gemaakt. Mensen met een Android-smartphone zullen een weekje langer moeten wachten op de gratis mobiele app van Call of Duty.
 
De App bevat vier menu’s en brengt je overal op de hoogte van je statistieken in Call of Duty: Black Ops of Modern Warfare 3. De app heeft dezelfde opbouw als op de PS3, maar dan op een ietwat kleiner scherm.

De app is ideaal om statistieken aan je vrienden te laten zien of om onderweg in de trein of bus even je classes aan te passen. Veranderingen die je maakt zijn meteen in-game doorgevoerd. Het lijkt dus echt wat toe te voegen aan de hele CoD-ervaring, wat natuurlijk altijd welkom is. De app zal gratis te downloaden zijn.
 
"Career summary: Just like Elite main, check stats and general player information on yourself and others you’ve played
 
Recent matches: After-action report on the past 10 matches, including scores, kill/death ratios, map information for yourself and others in the match
 
Challenge Tracker: Tracks your progress through specific challenges
 
Customize classes: Modify your loadout — weapons, perks, attachments — and push custom classes directly to game"

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 487 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX