Main » 2012 » Januari » 28 » "Assassin's Creed III speelt zich af tijdens de Amerikaanse Revolutie"
19:40:31
"Assassin's Creed III speelt zich af tijdens de Amerikaanse Revolutie"
Volgens een anonieme bron wordt de nieuwste Assassin's Creed game nog voor het einde van maart voor het eerst getoond. Dan zullen we meteen te zien krijgen of het gerucht dat nu is opgedoken waarheid is.
 
Een anonieme bron die met Assassin's Creed III bezig is, heeft naar buiten gebracht dat de game zich zal afspelen ten tijde van de Amerikaanse Revolutie. Dat bericht de gamesite ComputersAndVideoGames. Het blijft echter bij de woorden van deze bron. Echt bewijs hiervoor is er nog niet. Wel zijn er op verschillende momenten al hints verschenen die op de Amerikaanse setting kunnen duiden.

Zo kregen we in de Da Vinci Disappearance DLC van Assassin's Creed Brotherhood coördinaten te zien die naar Amerika wijzen. In Revelations kregen we vervolgens een wereldbol te zien die blijft hangen boven Amerika. Misschien wat ver gezocht, maar we zullen nog niets uitsluiten.

De Amerikaanse Revolutie stond ook in een vragenlijst die werd voorgelegd in een enquête met mogelijke settings voor de volgende Assassin's Creed-game. Het zou zomaar kunnen dat daaruit is gebleken dat de Amerikaanse Revolutie de populairste setting is.

Meer dan gissen kunnen we op dit moment helaas nog niet doen. Als de bron gelijk heeft, krijgen we voor 31 maart de game nog te zien, dus daar zullen we maar geduldig op wachten. De onthulling zou overigens in dat geval vroeg vallen. Assassin's Creed: Revelations werd pas in mei van vorig jaar onthuld.

 
Categorie: Assassin's Creed III | 433 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX