Main » 2011 » April » 8 » Army of RefleX clanbericht
00:04:53
Army of RefleX clanbericht
De afgelopen maand heb je in de voorjaarsenquête 2011 je mening kunnen geven. We zijn blij om te zien dat een flink aantal leden deze enquête heeft ingevuld. Uit de enquête zijn enkele dingen gebleken en er zullen daarom verschillende veranderingen plaatsvindne binnen de clan.
 
Een van de punten die vrijwel elke enquête aan bod komt, is de vraag of de juiste personen op de juiste plaats staan op de ledenlijst. Over het algemeen zijn de meesten daar tevreden over. De komende weken zullen we echter wel duidelijker kijken naar de rangen. Het kan dus zijn dat er besloten wordt om bepaalde personen te verschuiven in rang.
 
Het tweede punt dat we bespreken is de activiteit. En dan met name in het gastenboek van de clansite. De site wordt echter nog steeds prima bezocht, maar de activiteit op de site zelf blijft uit. De afgelopen weken is het natuurlijk opgevallen dat de activiteit daar flink gekelderd is. De hoofdreden van deze verandering lijkt te zijn dat er vrij weinig rondom de clan gebeurt. Om dit te veranderen zullen er, zoals eerder is aangegeven in het gastenboek, vanaf donderdag 14 april weer wars geregeld worden voor Call of Duty: Black Ops. We willen daar wel bij benadrukken dat de clanwars relevant moeten zijn. Als de aanmeldingen voor de clanwars achterblijven, is het natuurlijk niet meer relevant om deze te organiseren. Daarnaast zullen er weer onderlinge toernooien worden georganiseerd om het clanverband weer te versterken.
 
Een ander punt dat regelmatig naar voren kwam, zowel in de enquête als op de site, is het grote aantal inactieve leden. Om dit te veranderen zullen er nieuwe regels worden aangesteld. De volgende regel zal vanaf 18 april worden ingevoerd, zodat iedereen voor die tijd hiervan op de hoogte kan worden gebracht. Een clanlid dient minimaal één maal in twee weken iets van zich te laten horen in het gastenboek van de clansite. Dit is bedoeld om de activiteit te waarborgen en er ook voor te zorgen dat alle leden betrokken blijven bij de clan. Twee weken/veertien dagen is tot stand gekomen door de vraag te stellen na hoeveel dagen een clanlid inactief genoemd kan worden. Gemiddeld kwam hier zeventien dagen uit. Dit is uiteindelijk afgerond naar twee weken. Mocht dit niet gebeuren, dan zullen we helaas een waarschuwing moeten geven. Als dit niet lijkt te werken lijkt het duidelijk dat zo'n clanlid zich niet genoeg inzet voor de clan en zullen er waarschijnlijk maatregelen genomen moeten worden. Natuurlijk proberen we een verwijdering uit de clan te voorkomen, maar het is wel duidelijk dat Army of RefleX niets heeft aan clanleden die maandenlang niks van zich laten horen. Door het invoeren van deze regel laten we de toelatingseisen voor potentiële clanleden vervallen.
 
Dit brengt ons direct op het volgende punt. Om de activiteit te verhogen, willen we ook nieuwe clanleden aantrekken. We vragen daarom alle clanleden online op te letten voor potentiële nieuwe leden. Het is namelijk een goede zaak om de clan zo nu en dan te verfrissen met nieuwe leden.
 
Tevens was er nog door een iemand de vraag om geen ziektes te gebruiken in posts. Natuurlijk verplichten we niemand om zijn gedrag aan te passen. Tevens zouden we dat ook niet willen, maar misschien is het wel een goed idee om regelmatig op het taalgebruik te letten, zodat iedereen zich op de site prettig kan voelen. Daarnaast zijn we wel van mening dat de 'ruzies' die soms gaande zijn, nutteloos zijn. We vragen jullie dan ook normaal met elkaar om te gaan.
 
Tot slot heeft Gragon3 gevraagd voor meer homoporno op de clansite. Dit verzoek wijzen we bij deze echter af.

 
512 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
6 reacties
0  
6  Glenn    (10/Apr/2011 12:33:52)
wel t verschil weten tusse n grapje he maud xD

0  
5  Maud06    (10/Apr/2011 11:19:35)
eddy belgen grappen weetje nog :d en is gragon homo dan hahahhaa

0  
4  Edbn    (09/Apr/2011 03:24:49)
kdenk niet dat belgen lang in de clan blijven als ze merken hoe we over ze praten eigelijk xD

0  
3  Dennisxxl1105    (08/Apr/2011 17:52:07)
ik zal is kijken, alleen de meeste nederlanders die ik tegen kom krijg ik ruzie mee:P

En 1 ding eddy kunnen we ook een belgen verbod doen of hadden we dat al... Kut volk...


0  
2  Joost-P    (08/Apr/2011 17:39:56)
haha xD
maar uhm ja kvind clanwars wel een goed idee maar ut probleem is dat ik zelf niet heel vrije tijd heb vooral niet s'avonds in weekend,
mss moeten we maar us nieuwe leden gaan recruiten voor betere activiteit?

0  
1  Glenn    (08/Apr/2011 00:12:47)
hahahahhaha die laatste 2 regels

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX