Main » 2012 » Juni » 30 » AoRX EK-toto 2012: Voorspel de finale
03:56:31
AoRX EK-toto 2012: Voorspel de finale
De finale van EURO 2012 is bekend. Spanje en Italië zullen zondagavond uitmaken wie Europees kampioen voetbal 2012 zal worden. Zal Spanje voor de derde keer op rij een groot toernooi winnen of weet Italië de Europese beker te veroveren? In de poulefase speelden beide landen al tegen elkaar en toen werd het 1-1. Wat het nu zal worden, dat mag je nu voorspellen in dit item.

Je voorspelling geef je als volgt. Allereerst geef je de uitslag van de wedstrijd zelf. Dus de eindstand na 90 of 120 minuten spelen. Heb je de juiste winnaar, dan krijg je 1 punt en heb je daarnaast ook nog de juiste uitslag, dan komen daar nog eens 2 punten bij. Verwacht je na 120 minuten dat het een gelijkspel is, dan geef je de eindstand van het gelijkspel aan. Voor het voorspellen van het gelijkspel krijg je 1 punt en heb je tevens de juiste, gelijke eindstand goed, dan komen daar nog eens 2 punten bij. Rest alleen nog de taak om de winnaar van de strafschoppen aan te geven. Heb je dit goed, dan krijg je wederom 1 punt.