Main » 2011 » November » 3 » Analisten: 'GTA V komt zomer 2012'
16:00:33
Analisten: 'GTA V komt zomer 2012'
De aankondiging van GTA V kwam als een complete verrassing. Het is ook alleen Rockstar Games die het aandurft om een aankondiging te doen tussen alle grote releases van 2011 door. En het moet gezegd worden, het is ze gelukt. Battlefield 3, Uncharted 3 en Modern Warfare 3 verbleekten bijna door alle aandacht die GTA V om zich heen bouwde. En dat terwijl we eigenlijk nog helemaal niet zoveel weten over die game. Zelfs geen releasedag indicatie.
 
De analisten in de Verenigde Staten zijn het met elkaar eens; Grand Theft Auto V verschijnt in de zomer van 2012, dit zeggen ze in gesprek met IndustryGamers. De komkommertijd qua gamereleases zou een ideaal tijdstip zijn om alle aandacht op GTA V te krijgen.

Zomer 2012
Mike Hickey, analist bij National Alliance Capital Markets, zegt dat Rockstar een marketingtijd van 4 tot 6 maanden wil gebruiken om GTA V te promoten. Een release in de zomer van 2012 zou dan het meest voor de hand liggend zijn.
 
Quote:
"We believe Rockstar Games is modeling a 4 to 6 month marketing window for their upcoming GTA V release, suggesting a Summer '12 launch period."
 
Bijval van collega
Michael Pachter van Wedbush Securities is het met zijn collega eens. Hij denkt dat Rockstar alle aandacht zal trekken als de game vlak voor de E3 lanceert. Hij gaat dan ook uit van een release in juni.
 
Quote:
"Would guess it does pretty well when it launches in June. They want to steal everyone's attention, and will do so with a launch in front of E3."

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 488 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX