Main » 2011 » November » 7 » Actvision streamt vanavond live vanuit London, Parijs en Berlijn
16:48:48
Actvision streamt vanavond live vanuit London, Parijs en Berlijn
We tellen af. Over een uur of acht zal Modern Warfare 3 in de winkels liggen en honderdduizenden gamers zullen hun exemplaar om middernacht afhalen. Heb jij nou geen zin in lange wachtrijen in de kou? Dan streamt Activision de nachtreleases live vanuit London, Parijs en Berlijn. 

YouTube zal vanavond en vannacht de lancering van Call of Duty: Modern Warfare 3 in Londen, Parijs en Berlijn rechtstreeks uitzenden. De uitzending kan je hieronder vinden of op de startpagina van de clansite.
Om 20:00 uur vanavond zal de uitzending van start gaan en deze zal duren tot omstreeks half twee vannacht. Belangrijke aanwezigen bij het evenement zullen onder andere zijn Rick Edwards, tv-presentator, Graeme Boyd van Microsoft en DaveyBoyz, een fanatieke Youtube-gebruiker.

Op het programma staan onder meer interviews met Infinity Ward en Sledgehammer, de ontwikkelaars van het spel, muziek van Example, interviews met bekende personen, rechtstreeks verslag van het Europese Modern Warfare 3 multiplayer kampioenschap en verslag van de nachtelijke openingen van verschillende winkels.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 406 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX