Main » 2011 » Juli » 9 » Aankondiging GTA V in de zomer?
17:30:22
Aankondiging GTA V in de zomer?
De geruchten omtrent de nieuwste Grand Theft Auto-game blijven zich maar ontwikkelen. Zo hoorden we een paar weken geleden dat GTA V al in 2012 in de winkels zou liggen ondanks een officiële aankondiging en dat de game zelfs bijna goud was.

Vandaag komt er echter weer een gerucht bij, mede mogelijk gemaakt door het Official Xbox Magazine. Dit tijdschrift heeft een zogenaamde ‘Crystal Ball Section’, waarin ze bepaalde geruchten plaatsen die ze van vrij betrouwbare bronnen hebben vernomen. Het gerucht van de nieuwste editie gaat als volgt:

"Time’s up, says The Ball. Expect Grand Theft Auto V to be announced later this summer.”

Mocht de volgende Grand Theft Auto inderdaad deze zomer worden aangekondigd, dan lijkt de GamesCom in Keulen de meest logische plek. Deze vindt plaats van 17 tot en met 21 augustus en Take Two, uitgever waarvan Rockstar Games onderdeel van is, zal tevens op de beurs aanwezig zijn. Waar de game zich zal afspelen, met wie in de hoofdrol en wanneer we de game zelf kunnen gaan aanschouwen is nog niet duidelijk, maar we komen in ieder geval steeds dichterbij.

 
Categorie: Grand Theft Auto V | 477 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX