Main » 2010 » Maart » 9 » 2K Games en Playboy sluiten contract voor Mafia II
22:48:51
2K Games en Playboy sluiten contract voor Mafia II
2K Games probeert de mafiawereld zo goed mogelijk neer te zetten. Uit het contract dat de uitgever en Playboy vandaag hebben gesloten, blijkt dat leden van de mafia van interessante literatuur voorzien waren.

Christoph Hartmann, president van 2K Games, maakte vandaag bekend dat de uitgever een contract heeft gesloten met Playboy. In het contract staat dat er maar liefst vijftig Playboy covers en centerfolds in Mafia II zullen verschijnen om de game zo authentiek mogelijk te kunnen neerzetten.

"Dankzij dit contract kunnen we de covers en centerfolds uit de beginjaren van Playboy gebruiken in de game. Op deze manier proberen we de attitude en cultuur van Mafia II zo realistisch mogelijk weer te geven," aldus Hartmann.

Ook Jimmy Jellinek, hoofdredacteur bij Playboy, is heel tevreden met de samenwerking:

"Mafia II situeert zich rond dezelfde tijd dat de eerste Pl
ayboy magazines op de markt verschenen. We zijn dan ook zeer blij dat we op deze manier kunnen helpen om een game realistischer te maken. Het is de eerste keer dat iemand uit deze sector een dergelijk contract aangaat."

De Playboys zullen de sfeer dus realistischer maken en waarschijnlijk vinden de meesten van jullie dit niet al te erg. Toch zetten we nog wat vraagtekens bij de vraag of 2K Games de realiteit zo belangrijk vindt of dat de Playboys ook voor andere doeleinden worden gebruikt. 
 
Mafia II is al meermaals van een nieuwe releasedatum voorzien, maar waarschijnlijk zal de game release ergens in de zomer.

 
Categorie: Mafia II | 445 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX