Main » 2009 » Augustus » 19 » GC: Kurayima exclusief naar de PlayStation 3
22:03:21
GC: Kurayima exclusief naar de PlayStation 3
Nadat er vandaag qua games geen grote aankondigingen waren tijdens de persconferenties van Electronic Arts en Sony, is er dan vandaag toch nog een nieuwe game aangekondigd. De ontwikkelaar van No More Heroes en Killer 7, namelijk Suda 51, heeft vandaag de action-adventure game Kurayima aangekondigd.

Kurayima zal exclusief uitkomen voor de PlayStation 3. In Kurayima (wat ''duisternis'' betekent in het Japans) krijgt de speler de controle over een nog onbekend personage die in een verlaten stadje, vol vreemde bewoners, zijn weg moeten zoeken. Het is de bedoeling om jezelf door de stad en het bijbehorende kastel te lootsen en zo uit deze nachtmerrie te komen. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot, je zult namelijk in aanraking komen met demonen.

De game maakt gebruik van geavanceerde nieuwe licht -en grafische technieken die ervoor zorgen dat Kurayima een absoluut horror spektakel wordt. Verwacht wordt dat de game dit najaar het levenslicht zal zien in Japan. De rest van de wereld zal de game waarschijnlijk ergens in 2010 kunnen verwachten.

 
342 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX