Main » 2009 » Juli » 29 » De technische MW2 details
16:02:17
De technische MW2 details
De nodige details van Modern Warfare 2 zijn inmiddels bekend en de meeste hiervan zijn voornamelijk gerelateerd aan de gameplay. Toch zijn er ook andere kanten van het hele verhaal en dat is het technische aspect. En over deze technische kant zijn nu wat details naar buiten gekomen. Men is de pixels gaan tellen en kwam daarbij tot de conclusie dat de game niet in 720 of 1080p gerenderd wordt, maar slechts op 600p.

De game draait in een resolutie van 600p en zal geupscaled worden naar 720 of 1080p, afhankelijk van televisie. De resolutie van de game zal 1024 x 600 zijn en dat is gelijk aan Call of Duty 4: Modern Warfare. Als we terug kijken naar die game, dan kan geconcludeerd worden dat deze grafisch destijds erg sterk was en Infinity Ward zal ongetwijfeld meer uit de engine halen met Modern Warfare 2.

Naast de details over de resolutie werd ook aangegeven dat Infinity Ward Modern Warfare 2 op 60 frames per seconde tracht te laten lopen. Al met al lijkt Modern Warfare 2 op het framerate verhaal na een grafisch niet spectaculaire game te worden vanwege de resolutie, toch kunnen we je verzekeren dat Infinity Ward alles uit de game zal gaan halen voor een optimale prestatie, middels een goede framerate en geupscalde graphics.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 433 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX