Main » 2009 » Juli » 29 » Trine korte tijd uitgesteld
15:57:37
Trine korte tijd uitgesteld
Trine, een game waar veel mensen momenteel op zitten te wachten, is onlangs verschenen voor de PC. Een PlayStation Network lancering stond ook gepland, maar helaas is deze vertraagd. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Trine deze week zou lanceren op het PlayStation Network, maar vanwege een glitch heeft de ontwikkelaar, Frozenbyte, besloten de game enige tijd uit te stellen. Dit kwam voort uit een post op de officiële fora door een medewerker van Frozenbyte onder de naam FB_Lauri, hieronder hetgeen wat hij te zeggen had.

Quote:
Unfortunately, Trine isn’t coming to PSN this week, and this time it’s our fault as there was discovered yet another small bug which needed to be fixed. I can’t tell for sure when the release is coming, as no-one really seems to know. Also, I have no idea are EU and NA releases timed differently. For us, not knowing is also a bit tough, but I hope it’s eventually worth all the waiting.

Een concrete releasedatum is niet bekend gemaakt, maar we verwachten dat het oplossen van de glitch niet al te veel tijd in beslag zal nemen. Wellicht dat de game nu tegen het einde van augustus, begin september zal gaan verschijnen. Zodra er duidelijkheid is rondom de status van Trine, dan hoor je dit uiteraard.

 
395 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX