Main » 2009 » Juli » 25 » CC: Nieuwe details Iron Man 2
15:52:15
CC: Nieuwe details Iron Man 2

SEGA heeft vandaag op de Comic-Con details bekend gemaakt over de nieuwe game van onze ijzeren superheld.

Het verhaal van Iron Man 2 zal worden gemaakt door de bekende stripboeken auteur Matt Fraction. Het verhaal zal zowel elementen uit de film als de gehele stripboekenreeks van Iron Man bevatten. Er wordt ons beloofd dat Iron Man 2, de videogame, spelers de ware krachten van Iron Man laat kennen. Dit wordt mogelijk gemaakt door nieuwe vernielbare omgevingen, epische vijanden en een vernieuwd hand-to-hand gevechtsysteem.

Dat de game ook elementen uit de stripboekenreeks bevat, geeft voor de gamers de mogelijkheid tegen nieuwe vijanden te vechten die niet in de film voorkomen, maar daarom niet minder legendarisch zijn. Het verhaal uit de film Iron Man 2 komt erop neer dat Tony Stark (geheime identiteit van Iron Man) de wereld nieuwe technologie wil schenken om het een betere plaats om te leven te maken. Zijn vijanden willen de technologie echter voor slechte doeleinde gebruiken, en zo is er genoeg gegeven om flink wat af te vechten in de film.

Fraction ziet het schrijven van het verhaal voor een game als een uitdaging en wil de gamer een onvergetelijke ervaring geven. Zo zal de game zich in een rijkere en meer interactieve omgeving dan de vorige game afspelen, waarbij de gamer volledig gebruik kan maken van alles wat Iron Man kan. Hiermee worden vooral de mogelijkheden van het pak benadrukt en verwijst Fraction naar het realisme van de omgeving, dat gewoon kapot zal gaan als je er op schiet.

Of deze game echt zo'n avontuur zal worden en compleet vernieuwend zal zijn, zullen we in de lente van 2010 weten. Dan komt Iron Man 2 in de schappen te liggen.


 
344 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX