Main » 2009 » Juli » 22 » Gamer klaagt Sony aan wegens ban
18:13:35
Gamer klaagt Sony aan wegens ban
Spelers op het PlayStation Network worden bijna nooit verbannen en als je dan toch verbannen wordt, dan heb je iets grandioos fout gedaan. Erik Estavallo is onlangs verbannen nadat hij Resistance speelde, de reden van verbannen is niet duidelijk, maar de gevolgen wel. Erik heeft namelijk een advocaat in arm genomen en Sony aangeklaagd omdat hij het niet rechtmatig vind dat hij verbannen is.

Sony is de enige die vrij strikt in het bannen is. Eenmaal verbannen? Dan kun je geen enkele game meer op het PlayStation Network spelen, Nintendo daarentegen verbant niemand en Microsoft heeft zijn eigen subtiele manieren hiervoor. Het volledig bannen van spelers is onder andere wat Erik Estavallo aanvecht, naast dat vraagt hij
$55.000 dollar schadevergoeding.

De reden dat Erik Estavallo dit op deze manier aanpakt is vanwege het feit dat de PlayStation 3 voor hem erg belangrijk is. Het is voor hem de enige manier om te socializen aangezien deze beste man aan agorafobie leidt, een ziekte waarbij je, je niet onder andere mensen in "real-life" durft te begeven. We zijn benieuwd hoe Sony hier mee omgaat en naast dat zijn we ook erg benieuwd hoe deze man het voor elkaar gekregen heeft om verbannen te worden.

 
451 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Edbn    (23/Jul/2009 00:08:51)
ik ken nog wel iemand die gebanned was tongue

0  
1  wxxl    (22/Jul/2009 22:45:27)
hij zat zich gewoon af te rukken voor de eyetoy tongue

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX