Main » 2009 » Juli » 16 » Releasedate DiRT 2 bekend
15:59:50
Releasedate DiRT 2 bekend
Bereid je vast voor om smerig te worden want Codemasters heeft vandaag de releasedatum van Colin McRae: DiRT 2 vrijgegeven. DiRT2 komt 11 September 2009 uit.

Stof, modder, plassen, regen en waarschijnlijk ook sneeuw zul je onder je banden zien wegspuiten. De overname door Codemasters van SEGA racing heeft ervoor gezorgd dat er bij Codemasters veel expertise in huis kwam op het gebied van verschillende bodemtypen, bandensporen op de tracks en rijden door plassen. Dirt 2 doet wat dat betreft zijn naam eer aan. De nadruk in deze game uiteraard op het rijden van rally’s over de gehele wereld.

Speciale aandacht in Dirt 2 gaat naar de ervaring. Je zult races kunnen selecteren vanuit je eigen trailer die naast het circuit staat. Deze zal naarmate de game vordert met je mee verhuizen naar de verschillende werelddelen. Vanuit je trailer home kun je je auto’s selecteren en naar wens tunen en de verschillende circuits selecteren. Er is ook in deze game veel aandacht voor het customizen van je wagens. Naarmate de prestaties vorderen, ontvang je meer xp en kun je de gebruikelijke upgrades aan de wagen doen tot aan het ophangen van stoffen dobbelstenen aan je binnenspiegel en een hula girl op je dashboard. Voor de Xbox 360 versie is er ook een minion beschikbaar uit Overlord II. Het schade model zag er hier om eerlijk te zijn toch veel gelikter uit dan in Need for Speed: Shift maar bij de daadwerkelijke release valt dat natuurlijk pas te beoordelen.

De landschappen waarin je de races rijdt zijn adembenemend en waren dat zeker op een bioscoopscherm. Je kunt erg ver kijken en alles bulkte van de details. De game draaide erg soepel en was vrij van pop up. Ook hier gaat het racen natuurlijk om de eerste plaats te halen maar daarnaast is er erg veel te unlocken en te upgraden om je steeds weer naar je console te sleuren. Verwacht ook hier een lading tracks en voertuigen om je tevreden te houden. De nadruk zal wel liggen op een paar auto’s die je in je bezit hebt en ook volledig zult kunnen tunen tot het allemaal naar je wens is. Bij codemasters gaan ze uit van de stelling dat je niet zit te wachten op 800 speelbare wagens (waar ken ik dat van?) maar gewoon 2 of 3 bakken helemaal customized om lekker mee te racen. Naast de gebruikelijke rally cars zul je ook kunnen racen in onder andere buggy’s en Hummers.


 
392 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX