Main » 2009 » Juli » 16 » Opvolger FlOw en Flower in ontwikkeling
15:23:51
Opvolger FlOw en Flower in ontwikkeling
Flower-ontwikkelaar thatgamecompany is naar eigen zeggen bezig aan een spirituele opvolger voor flOw en Flower voor Sony. Het nog onaangekondigde project zal hoogstwaarschijnlijk op de PlayStation 3 verschijnen.

"Het wordt een volledig andere game, hoewel deze wel zal voelen als een logische volgende stap voor het bedrijf", aldus Jenova Chen, mede-oprichter van thatgamecompany: "Het zal in ieder geval een unieke ervaring bieden."

Volgens Chen is het zaak om games een meer volwassen inhoud mee te geven om op deze manier een breder spectrum aan emoties te kunnen bieden, aangezien het publiek ook volwassener is geworden.

 

Ook liet Chen doorschemeren dat de kans klein is dat zijn bedrijf in de nabije toekomst games gaat maken voor andere platforms: "Ik waardeer het ten zeerste wat Sony voor ons heeft gedaan. Ze financieren nog steeds ons project en dat  is fijn, heel fijn. Het is een prettige ervaring. Ze hebben vooral interesse in content gericht op een ouder publiek. Ze willen vooral games voor volwassen en dat past precies in ons straatje.

 
369 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX