Main » 2009 » Juli » 15 » Ook prijs Hardened Edition CoD: Modern Warfare 2 bekend
16:45:10
Ook prijs Hardened Edition CoD: Modern Warfare 2 bekend
We kunnen toch wel stellen dat Infinity Ward met zijn Call of Duty games een statement hebben gemaakt. De games maakt menig gamer gek. Nu is er de Prestige Edition aangekondigd voor de nieuwe Call of Duty, Call of Duty: Modern Warfare 2. Deze zal in Amerika voor ongeveer 150 dollar over de toonbank gaan. Gamers die niet zo een nachtkijker willen hebben, want daar gaat het eigenlijk allemaal om, kunnen voor ongeveer 80 dollar de Hardend Edition in huis halen. Dit is de editie die precies hetzelfde is als de Prestige Edition, maar dan zonder de nachtkijker. De Twitter gek Robert Dowling van Infinity Ward heeft de prijs van de Hardened Edition bekendgemaakt.
 
Quote:
Yes. The token to download the original Call of Duty on XBLA or PSN will be in the Hardened & Prestige Editions. Hardened is $80

Hoeveel alle versies zal gaan kosten in Europa is nog niet helemaal duidelijk, maar als je koste wat het kost de Prestige Edition wilt hebben, dan kun je gemakshalve de dollar teken veranderen naar een Euro teken.


 
404 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX