Main » 2009 » Juli » 14 » Releasedate Fifa 10 vrijgegeven
21:58:40
Releasedate Fifa 10 vrijgegeven

Fifa 10 heeft eindelijk een release datum, Electronic Arts heeft laten weten dat Fifa 10 uit zal komen op 2 oktober 2009 op alle consoles.

Als je verder leest kun je de kenmerken van de game vinden die van de EA's eigen site zijn gehaald.


Overzicht:
De basis-gameplay van FIFA 10 is nu nog verfijnder en reageert sneller én intelligenter. Daarnaast is het speltype Coach compleet vernieuwd en op meer dan 50 belangrijke punten sterk verbeterd. Dankzij deze verbeteringen biedt FIFA 10 een nog authentiekere ervaring en blijft het de meest vernieuwende voetbalsimulatie-game op de markt met de soepelste gameplay ooit.

Op het veld is de basis-gameplay op essentiële punten aangepakt zodat FIFA 10 nog realistischer aanvoelt, met een geavanceerde balcontrole en intense, fysieke interactie. Je aanvallers gaan nu nog efficiënter om met de ruimte die ze hebben; ze passen hun loopacties aan om de buitenspelval te ontlopen, creëren pass-mogelijkheden en wisselen aanvalstactieken af. Ook de verdediging is aangepakt met nieuwe concepten zoals positieprioriteit: je verdedigers gebruiken hun hersens en dekken meteen het gat af dat teamgenoten achterlaten wanneer ze uit positie lopen. Ook maken ze betere slidings, zetten ze meer druk tijdens het geven van mandekking en maken ze logische keuzes bij het uitverdedigen. Deze opties zorgen ervoor dat je in FIFA 10 de verdediging met nog meer tactisch vernuft heel gebalanceerd moet opzetten.

Drie vernieuwingen zorgen voor een compleet nieuwe besturingservaring in FIFA 10. Dankzij het eerste complete dribbelsysteem ooit in een voetbalgame kun je nu door de verdediging manoeuvreren met een ongekende nauwkeurigheid. Dankzij geavanceerde animaties kunnen vaardige spelers nog beter langs verdedigers manoeuvreren en snel zijwaarts dribbelen, net zoals echte topvoetballers. Door het vernieuwende concept ‘Onbeperkt fysiek spel’ brengen voetballers meer variatie in hun dribbels en confrontaties tussen dribbelaar en verdediger worden minder voorspelbaar en realistischer door het nieuwe botssysteem. Confrontaties duren nu ook langer.

Het immens populaire speltype Coach is op meer dan 50 punten verbeterd: de wedstrijden verlopen realistischer, het transfersysteem is realistischer dan ooit en wordt bepaald door meerdere factoren, en spelers ontwikkelen zich op een levensechte manier.

Nieuwe speltypen en vernieuwingen aan het speltype Speel als prof worden de komende maanden bekendgemaakt.

Kenmerken:

Compleet dribbelsysteem Dankzij het eerste complete dribbelsysteem ooit in een voetbalgame kun je nu door de verdediging manoeuvreren met een ongekende nauwkeurigheid.

Verbeterde dribbelvaardigheden:
Dankzij geavanceerde animaties beschik je over fantastische balcontrole. Vaardige spelers kunnen nog beter langs verdedigers manoeuvreren en snel zijwaarts dribbelen, net zoals echte topvoetballers.

Onbeperkt fysiek spel
:
Voetballers brengen meer variatie in hun dribbels en confrontaties tussen dribbelaar en verdediger worden minder voorspelbaar en realistischer door het nieuwe botssysteem. Confrontaties duren nu ook langer.


Reactievermogen van spelers:
De voetballers reageren nu nog sneller, met meer dan 50 nieuwe bewegingscycli, waardoor ze nog beter positie kiezen, zich concentreren op de bal, en bij elke actie hun snelheid aanpassen.

Verbeterde balaanname:
Voetballers stoppen de bal nu op de makkelijkste en natuurlijkste manier. Zo hebben ze de bal meteen geklemd en onder controle.

Geavanceerd positiespel
Verdedigers gebruiken hun hersens en dekken meteen het gat af dat teamgenoten uit positie achterlaten. Aanvallers gaan efficiënt om met de ruimte; ze passen hun loopacties aan om de buitenspelval te ontlopen, creëren pass-mogelijkheden en wisselen aanvalstactieken af.

Nog nauwkeurigere passes:
Dankzij een beter veldoverzicht geven de voetballers precisiepasses die de ontvanger meer mogelijkheden en tijd bieden om de verdediging te ontlopen.

Authentieke schiettechniek:
Het schietsysteem is verbeterd en ook balfysica is aangepakt, waardoor elk schot uniek is. Dit maakt de doelpunten nog realistischer.

Gevarieerde verdediging:
Het maken van slidings is verbeterd, zodat goede voetballers een groter bereik hebben en op de bal kunnen spelen. De verdediging maakt logische keuzes bij het uitverdedigen en krijgt zo beter de bal onder controle bij een aanval. Voorzetten worden geblokkeerd met slidings en er wordt zelfs uitverdedigd met omhalen. De verdedigers kunnen dus alles uit de kast halen om een goal te voorkomen.

Geavanceerde doelman-techniek:
Door allerlei verbeteringen hebben doelmannen nu beter door wanneer ze uit moeten komen om losse ballen onder controle te krijgen. Het uitloopsysteem reageert hierdoor een stuk sneller en dynamischer. Dankzij nieuwe animatietechnieken zijn de bewegingen van de doelman nu nog realistischer; hij kiest beter positie en wacht het juiste moment af, waardoor nog meer variatie ontstaat.

Authentiek speltype Coach:
Dit speltype is op meer dan 50 punten drastisch verbeterd om de voetbalsport nog levensechter na te bootsen. De einduitslag van wedstrijden wordt bepaald op basis van de sterke en zwakke punten van je spelers en team. Het transfersysteem is gebaseerd op meerdere bepalende factoren, waaronder budget en prestige van de club, beschikbaarheid van gelijkwaardige spelers en concurrentie van de AI-clubs. Spelers ontwikkelen zich op een levensechte manier met factoren zoals leeftijd en omgeving.

Doorlopende gameplay
:
De sfeer, snelheid en intensiteit van een wedstrijd worden in stand gehouden met snelle vrije trappen en het toepassen van de doorspeelregel.


Nieuwe oefenarena:
Perfectioneer je vaardigheden in een volledig uitgeruste oefenarena.

 
413 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX