Main » 2009 » Juli » 14 » Eerste PS3 DLC Fallout 3 pas in september
00:44:14
Eerste PS3 DLC Fallout 3 pas in september
Op het Amerikaanse PlayStation Blog heeft Ashley Cheng, Production Director bij Bethesda Softworks, laten weten dat het nog even zal duren voor de PlayStation 3 eigenaren aan de slag kunnen met de eerste extra content voor Fallout 3. Men hoopt namelijk het eerste pakket voor het einde van september uit te kunnen brengen.

"We zijn momenteel druk aan het testen en we hopen de eerste DLC voor het einde van september uit te brengen. Zo laat pas? Houd er rekening mee dat we elke DLC op de PS3 moeten testen, maar we moeten ook alle DLC met elkaar testen. Daarnaast moet het ook allemaal gezamenlijk correct werken met het originele spel. Ook hebben we extra tijd nodig voor het toevoegen van Trophies," aldus Ashley Cheng. Er was echter ook nog goed nieuws: "Ik heb ook nog goed nieuws! We hebben besloten Broken Steel als eerste uit te brengen, aangezien dit de DLC is die de meesten mensen het liefst willen spelen. Dit pakket geeft je de mogelijkheid na het hoofdverhaal van het originele spel verder te spelen en verhoogd het maximaal behaalbare level tot 30."

Een exacte releasedatum voor het eerste pakket, of meer informatie over de pakketten die daarna verschijnen, werd niet gegeven.

 
401 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX