Main » 2009 » Juli » 11 » Battlefield franchise zal niet kinderachtig worden
17:27:50
Battlefield franchise zal niet kinderachtig worden

De van de mensen achter de Battlefield franchise, Patrick Liu, heeft aangegeven dat de franchise absoluut niet kinderachtig zal worden, maar eerder het tegenovergestelde.

Battlefield Heroes, welke op de PC verschenen is, ziet er nogal kinderlijk uit en dat baart de fans van de franchise redelijk wat zorgen. Patrick Liu vertelde in een interview dat we gerust mogen zijn op nieuwe delen, gericht op de hardcore fans van de franchise.

"We hebben zeker plannen voor de franchise, maar wat deze zijn kan ik nu nog niet zeggen. Waar veel fans zich druk om maken, is dat de franchise kinderachtig zou worden, wat niet zo is. Het is nu een deel van de franchise, maar zeker niet de toekomst ervan," aldus Liu.

Vanaf Bad Company 2 wil het team zich namelijk al een beetje op de singleplayer missies richten. Het eerste deel was nog grotendeels om de multiplayer modi heen gebouwd, maar hier komt dus verandering in. Bij het eerste deel heeft het team al geprobeerd een goede singleplayer modus neer te zetten, maar was hier toch nog niet helemaal tevreden over.


 
436 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX