Main » 2009 » Juni » 25 » Win een PSN-card t.w.v. $20,- bij AoRX!
16:36:12
Win een PSN-card t.w.v. $20,- bij AoRX!
Het PlayStation Network, je zal er vast wel regelmatig op zitten. Natuurlijk onderdeel van dit netwerk is de PlayStation Store. Tal van leuke (originele) games zijn hier te downloaden. Sony heeft ons een tijd geleden beloofd dat ook Europa PSN-cards zou krijgen, zodat ook mensen zonder een creditcard games uit de Europese Store zouden kunnen halen. Helaas zijn deze er nog steeds niet en het lijkt erop dat dit ook nog wel een hele tijd zal gaan duren. Om jullie toch de kans te geven iets leuks van het PSN te halen, hebben we een prijsvraag voor jullie waarmee jullie een PSN-card ter waarde van $20,- kunnen winnen. Hievoor moet je wel een US-account hebben, want in de Europese Store werkt dit niet. Lijkt me geen al te groot probleem. Helaas is het ook niet mogelijk om add-ons (mappacks e.d.) te kopen voor een Europese game die je hebt. Heb je een game uit bijvoorbeeld de VS geïmporteerd? Dan kan dit waarschijnlijk wel als de game dan Amerikaans is. Makkelijker is natuurlijk gewoon een leuke PSN-game als PA!N of Flower kopen.
 
Vraag:
Hoeveel PSOne klassiekers zijn er te downloaden in de Europese PlayStation Store?
 
Stuur je antwoord op naar edwin_bronkhorst@hotmail.com met als onderwerp 'Prijsvraag AoRX'. Wordt er geen of een ander onderwerp ingevuld, dan kan het zijn dat je mail niet wordt gesorteerd en kan je de prijs dus niet meer winnen. Vermeld in de mail duidelijk je antwoord, voor- en achternaam, je accountnaam op de site en je PlayStation ID. Meedoen kan tot donderdag 25 juni 23:59.
 
Alleen leden van AoRX hebben het recht van deelname. Je mag maximaal 1 keer meedoen. Het antwoord mag vanzelfsprekend niet gepost worden op de site.
 
Succes!

 
457 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
3 reacties
0  
3  Bob (Staafmixer)    (25/Jun/2009 16:22:14)
spannend!!

0  
2  Edbn    (22/Jun/2009 21:26:24)
uhu :P hoor je vrijdag wel xD

0  
1  NaabJ    (22/Jun/2009 19:17:56)
word et niet tijd dat je bekend maakt dat ik heb gewonne? biggrin

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX