Main » 2009 » Juni » 18 » Krijgt Modern Warfare 2 MMO betaalsysteem?
12:59:12
Krijgt Modern Warfare 2 MMO betaalsysteem?
Vrij opmerkelijk nieuws is opgedoken op Destructoid waaruit blijkt dat Activision stilletjes een enquête aan het rondsturen is om informatie in te winnen over hoe mensen tegenover een nieuw systeem staan. Uit de enquête blijkt namelijk dat men overweegt om een soort betaalsysteem toe te gaan passen wat je in soortgelijke vorm terug ziet bij MMO's. Dit nieuwe systeem zou tegen betaling de nodige voordelen opleveren.

Er wordt namelijk gesuggereerd dat mensen die betalen eerder exclusieve content ontvangen alsook premium extra's voor de multiplayer van Modern Warfare 2. Daarnaast zou de speler eerder toegang krijgen tot bèta's, exclusieve character skins kunnen scoren en een betere stat tracking. Allerlei extra's die het voor de echte fan nog beter en mooier maken dan het al is.

Eerder suggereerde Bobby Kotick al een Call of Duty: MMO en met dit nieuws lijkt het er op dat er al op de achtergrond over een systeem hieromtrent gedacht wordt. Of het systeem bij Modern Warfare 2 geïntroduceerd gaat worden, of überhaupt gaat verschijnen, dat is vooralsnog de vraag.

 
358 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Joost-P    (18/Jun/2009 18:41:46)
Hoop het niet hoe moet je dan betalen

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX