Main » 2009 » Juni » 18 » The Saboteur is geen WOII game
23:47:18
The Saboteur is geen WOII game
De nieuwe titel van Pandemic, we hebben het hier uiteraard over The Saboteur, is geen game die om de Tweede Wereldoorlog draait. De game speelt zich wel rond die tijd af, maar daar focust men zich niet op. Het is meer voor de achtergrond.
 
Wie de geschiedenis een beetje kent, weet dat er op bepaalde data belangrijke gebeurtenissen plaatsvonden. Ook in The Saboteur hoeft men dat niet te verwachten. De reden daarvoor is dat The Saboteur een sandboxgame is. De speler kan vrij rondlopen door de wereld en als men dan tijdens bepaalde data niet vrij kan bewegen verminderd dat de ervaring.
 
Toch is Pandemic wel van plan om enkele historische gebeurtenissen in de game te verwerken. Dit zou echter alleen maar het verhaal ten goede komen. Lead designer Thomas French sluit af met het gegeven dat de game ontzettend origineel is. WO II games zijn natuurlijk al honderden keren gedaan, dit is echter een heel andere game die niet de nadruk legt op de oorlog. De periode is dan wel weer ontzettend belangrijk voor de game. 

 
416 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Edbn    (18/Jun/2009 12:25:05)
nope, nog geen op de planning d8 ik :P

0  
1  NaabJ    (18/Jun/2009 08:37:09)
is er hiervan ook een demo?

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX