Main » 2009 » Juni » 3 » E3: Geheime BBC game was 'The Last Guardian'
16:54:09
E3: Geheime BBC game was 'The Last Guardian'
Na meer dan een jaar speculeren zijn we er eindelijk achter; de geheime PS3 titel van journalist Darren Waters is niets minder dan "The Last Guardian" - voorheen bekend als Project TRICO - van Team Ico. Waters werd in februari 2008 getrakteerd op een verbluffende in-game trailer van een top-geheim project, wat volgens hem een nieuwe stap in beleving en story-telling betekende. Destijds schepte hij daardoor hoge verwachtingen en daar lijkt hij nu een beetje spijt van te hebben.

"Ik heb dit geheim zolang met me meegedragen dat het een ongelofelijke steun is om er eindelijk openlijk over te mogen praten. De tijd die is verstreken is tussen mijn eerste glimp en de onthulling op de E3, betekent dat het onmogelijk is voor de The Last Guardian om tegen de hype omtrent deze zogeheten 'secret BBC game' op te kunnen," zo laat Waters weten.

Darren Waters vertelt verder dat hij zich erg verheugd op de uiteindelijke speelbare versie van de game. "Ico en Shadow of the Colossus waren zulke grote titels en de studio erachter is erg getalenteerd. Er is genoeg om op te verheugen en reden genoeg voor optimisme."

 
379 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX