Main » 2009 » Juni » 1 » Welcome to E3 2009
00:41:54
Welcome to E3 2009
Het is 1 juni. En dat betekent inderdaad dat de zesde maand van het jaar is begonnen. Heel goed! Maar natuurlijk doelen we op dit moment op het starten van de E3 in Los Angeles.
De afgelopen dagen leek het al een beetje alsof de E3 al begonnen was. Maar het valt in het niets van wat we nog allemaal mogen verwachten. Inmiddels hebben we al zo'n 30 nieuwe video's mogen bekijken en zijn er ook al enkele nieuwe games aangekondigd. Waarom nu al? Omdat deze 'kleine' games nauwelijks aandacht zouden krijgen in het grote geweld van bijvoorbeeld EA, Ubisoft en Sony. Toch zullen de grote nieuwtjes hier pas 's avonds binnenstromen.
Aangezien de persconferenties van 'The Big Three' in LA 's ochtends plaatsvinden, hoeven wij niets te missen van deze shows. Deze kunnen wij 's avonds dan ook gewoon prima op normale tijden volgen. De exactie tijden vind je bovenaan de startpagina. Wij proberen jullie natuurlijk altijd zo goed mogelijk te voorzien van de laatste nieuwtjes en de beste video's. Daarom willen we jullie de kans bieden de persconferenties van o.a. Ubisoft, EA en 'The Big Three' live te volgen. Als het lukt kun je de streams gewoon hier op de site volgen. Zo niet, dan geven we je enkele mogelijkheden waardoor je toch nog de shows kan bekijken en het laatste nieuws als eerste weet. We raden je vooral G4 aan als je echt niets wilt missen. Zij hebben de komende dagen meer dan 22 uur live coverage. Prepare for E3 2009...

 
393 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX