Main » 2009 » Mei » 29 » Nieuwe multiplayer beelden Uncharted 2
22:47:51
Nieuwe multiplayer beelden Uncharted 2

Uncharted 2 wordt door velen in de gaten gehouden, na het grote succes van deel 1 komt er nu eindelijk een vervolg met multiplayer. Naughty Dog laat ons nog eens extra watertanden met dit nieuwe filmpje. En het ziet er goed uit. De makers hebben zoveel mogelijk geprobeerd om de multiplayer hetzelfde aan te laten voelen als de singleplayer, en dat is zeer goed nieuws voor de liefhebbers.

Opzich heeft de gameplay wel wat weg van Damnation,
maar dan in iets mindere mate. In de multiplayer zal je zowel coöp als tegen elkaar kunnen spelen. In competitive mode kun je onder andere een 5 tegen 5 deathmatch spelen en een capture the flag met een origineel tintje. Ook zijn alle competitive modes team-based, dus geen free for all helaas. In coöp kun je met 2 anderen tegen de AI spelen.

Wat betreft de characters maakt het weinig uit welke je kiest, ze spelen allemaal precies hetzelfde, hoewel er wel een upgradesysteem bij zit. Deze boosters kun je gebruiken om je skills op verschillende punten te verbeteren, zoals je richtnauwkeurigheid.

Een andere leuke feature is de mogelijkheid van het opslaan van je matches, waardoor je kunt kijken wat je fout, of juist heel goed gedaan hebt. De camera kun je alle kanten opsturen en je kunt screenshots maken van je favoriete momenten in de match. Nooit meer sterke ongeloofwaardige verhalen zonder bewijs dus!



 
387 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX