Main » 2009 » April » 29 » Bioshock 2 single-player wordt niet beïnvloedt door multiplayer
15:14:00
Bioshock 2 single-player wordt niet beïnvloedt door multiplayer
Ontwikkelaar 2K heeft aangegeven dat het toevoegen van de mulitplayer optie geen invloed zal hebben op de gameplay van het single-player gedeelte van de game.


Quote:

We recognise that people might be cynical about a multiplayer mode. A lot of us are big single player fans also so in no way does it compromise the single-player experience.

Verder laat het bedrijf weten ze bij het toevoegen van de multiplayer niet over één nacht ijs zijn gegaan. Helaas wilde het bedrijf verder geen details onthullen van het multiplayer deel van het spel, waarschijnlijk zal dit tijdens de E3 beurs gaan gebeuren.

BioShock 2 is het vervolg op de succesvolle first person shooter BioShock, die in 2008 uitkwam voor de PlayStation 3. Het spel speelt zich waarschijnlijk opnieuw af in de onderwaterwereld Rapture, 10 jaar na het origineel. Je kruipt in de metalen huid van een Big Daddy, die het opneemt tegen zijn soortgenoten, en de diverse vijanden die het op je Little Sister hebben voorzien. Je kunt gebruik maken van je drilboor en rivet gun, maar ook de plasmids die we kennen uit het eerste deel.

 
409 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX