Main » 2009 » April » 26 » Nieuwe informatie over Assassin's Creed 2 opgedoken
15:48:10
Nieuwe informatie over Assassin's Creed 2 opgedoken
Vandaag zijn er enkele nieuwe details opgedoken over de aankomende game "Assassin's Creed 2" (waaronder een gerucht van een eventueel derde deel in de reeks). Zo is onder andere onthuld dat de held onder de naam "Ezio Auditore di Firenze" gaat, en dat hij als Italiaan veel opener is dan Altaïr uit deel één en een talent heeft voor het versieren van vrouwen. Het spel zal tevens minder lineair zijn als het eerste deel en spelers kunnen in hun zoektocht naar wraak vele nieuwe soorten missies uitproberen en hebben ook meer vrijheid in hun beslissingen over wie mag blijven leven en wie niet.

Desmond Miles, de afstammeling van Altaïr en Ezio Auditore di Firenze, zal ook weer voorkomen in het spel, maar deze keer zullen de moderne omgevingen veel interessanter zijn. Spelers zullen ook allerlei historische figuren (sommige vrienden, andere vijanden) tegenkomen zoals DaVinci, welke een belangrijke rol speelt in het verhaal en spelers als mentor van de hoofdpersoon tevens van een vliegmachine (en enkel andere handige gadgets) voorziet om op onbereikbare plaatsen te komen.

De nieuwe held heeft ook de mogelijkheid om te zwemmen, zodat hij zich ook onderwater kan verstoppen of er zijn vijanden in kan ombrengen. Door deze nieuwe toevoeging is er nu ook de mogelijkheid om na een "Leap of Faith" te landen in het water in plaats van alleen maar in hooibergen. Naast deze nieuwe optie, heeft de hoofdpersoon ook nog de mogelijkheid om met zijn vuisten te vechten, zodat je je altijd zult kunnen verdedigen.

Ezio Auditore di Firenze's kledij bedraagt een mix van Italiaanse nobiliteit (dit stamt af van zijn afkomst als rijke man, die verraden werd door de hoofden van andere Italiaanse families) en veren, welke typerend waren voor huurmoordenaars uit zijn tijd. In tegenstelling tot het eerste deel, is er nu ook de mogelijkheid om te "blenden" tussen meerdere soorten mensen dan alleen monniken en priesters.

 
380 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX