Main » 2009 » April » 26 » Nieuwe informatie over The Saboteur vrijgegeven
15:47:28
Nieuwe informatie over The Saboteur vrijgegeven
Pandemic Studios en Electronic Arts hebben onlangs enkele nieuwe informatie vrijgegeven over hun game genaamd The Saboteur. Het personage die je in de game speelt heet Sean Devlin, een Ierse ingenieur die op wraak uit is. Samen met het Franse verzet en de British Intelligence gaat hij het gevecht aan met de vijand. Ook werd de volgende informatie over de game vrijgegeven:

    - Het spel speelt zich af in Parijs rond 1940. Je zult de grote gedeeltes van de stad bezoeken. Denk hierbij aan de Eiffeltoren, de Seine, de kathedraal van Notre Dame en de Champs-Élysées.
    - Je zult een groot arsenaal dat bestaat uit wapens en explosieven kunnen gebruiken. Als saboteur is dit natuurlijk nodig als je de bezetting van de Nazi's tegen wilt gaan.
    - Klimmen, sluipen en stealth zal het belangrijkste gameplay element worden. Ook is er een coversysteem aanwezig in de game.
    - De wereld is erg verticaal gebouwd. Je zult je aanvallen vanaf de daken en andere hoge punten kunnen uitvoeren.
    - De stad verandert dynamisch mee. Parijs is aanvankelijk nog een duistere, onderdrukte en sombere plek. Maar naarmate je vordert in de game zal de stad veranderen en de bewoners ervan zullen gaan vechten.
    - Je kunt voertuigen stelen. Dit kan variëren van een snelle auto tot een nazi vrachtwagen.


Ondanks al deze informatie is het jammer genoeg nog volledig onbekend wanneer The Saboteur zal worden uitgebracht voor op de PlayStation 3, Xbox 360, PC en Nintendo Wii.

 
367 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX