Main » 2009 » April » 23 » [UPDATE] Uncharted 2: Among Thieves mogelijk in september
11:32:30
[UPDATE] Uncharted 2: Among Thieves mogelijk in september
Afgelopen weekend dook het bericht al op dat een demo van Uncharted 2: Among Thieves dichterbij komt. De geruchten gaan vandaag weer wat verder, want het lijkt er sterk op dat de game ergens in september in Europa zal verschijnen. Diverse Europese officiële websites hebben september ineens als releaseperiode staan.

Uiteraard is dit verre van een formele aankondiging en een officiële datum laat nog altijd op zich wachten, dus voorlopig moeten we het doen met de wetenschap dat Uncharted 2 eind dit jaar in de winkels zal liggen.

Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op Uncharted: Drake's Fortune, een ijzersterke PlayStation 3-titel uit 2007 die bol stond van actie en avontuur. Het vervolg draait om de 13e eeuwse ontdekkingsreiziger Marco Polo. In dit tweede deel wordt sterk de nadruk gelegd op het verhaal, een gameplay met stealth en een mechanisme waardoor je vrij kunt klimmen in de game.
 
[UPDATE]
Vanaf september kunnen we inderdaad al aan de slag met deze potentiële topper. Dit meldt de officiële PlayStation website hier. Op die site wordt ook het vermoeden bevestigd dat Uncharted 2 geen multiplayer zal bevatten.
 
Vanmorgen:


Nu:


 
504 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX