Main » 2009 » April » 20 » Japanners zijn het meest tevreden met de Xbox 360
18:01:44
Japanners zijn het meest tevreden met de Xbox 360
Opmerkelijk nieuws vanuit Japan. De Xbox 360 heeft het niet makkelijk qua verkoopaantallen, maar uit een onderzoek dat gehouden is door ASCII Media Works blijkt dat Japanners het meest tevreden zijn met de console van Microsoft.

In het onderzoek, gehouden onder consolebezitters en geïnteresseerden, werden vragen gesteld over zes onderwerpen, namelijk hoeveel waar je voor je geld krijgt, variatie in aantrekkelijke software, visuele kwaliteit, het uiterlijk van de console, de grootte en het gewicht van de console en het aantal kennissen dat de console bezit.

De Xbox 360 wist gemiddeld de hoogste score te behalen met een 78.3 uit 100. De PlayStation 3 en de Wii scoorden het laagst met beiden een 70.6, waarbij de PlayStation 3 excelleerde in grafische kracht en de Wii een gemiddelde score wist te behalen over alle vragen.

De PlayStation Portable scoorde goed op het visuele gedeelte en eindigde op een tweede plek (73.2) en de Nintendo DS eindigde derde in het onderzoek (72.0) vanwege de grote hoeveelheid software.

 
457 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX