Main » 2009 » April » 10 » [UPDATE #2] Downloadable content Killzone 2 aangekondigd
16:03:20
[UPDATE #2] Downloadable content Killzone 2 aangekondigd
Het is officieel bevestigd dat er nieuwe downloadbare content voor Killzone 2 op komst is. Het gaat Steel & Titanium heten en het zal twee nieuwe maps bevatten waarvan de titels momenteel nog onbekend zijn. De eerste map zal zich afspelen op een vlagschip van de ISA en de andere map zal twee treinen hebben die met hoge snelheid langs de spelers razen. Ze zijn hoogstwaarschijnlijk dodelijk en er zulllen nog meer gevaren in deze map aanwezig zijn.

Beide maps zijn uit de singleplayer modus genomen. Momenteel is er nog geen prijs bekend voor dit uitbreidingspakket, welke gepland staat voor eind April.

Ook heeft spelontwikkelaar Guerrilla vermeld dat ze momenteel al met een tweede DLC pack bezig zijn en ze vertelden tevens dat het wellicht iets met retro te maken zal hebben. Dit duidt op eventuele remakes van oude Killzone 1 maps. Dit is echter nog niet zeker.
 
[UPDATE]
Zojuist hebben we woord gekregen van Sony, dat deze ‘Steel & Titanium’ vanaf 30 april in de PlayStation Store is te downloaden. Echter is er helaas nog geen prijs bekend, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte als we meer weten.
 
[UPDATE #2]
De Wasteland Bullet map speelt zich af op de Bullet Train die Pyrrhus en The Wasteland met elkaar verbind. Op deze map zul je niet alleen moeten letten op de vijand, maar ook op de omgeving. Er zijn namelijk een behoorlijk aantal obstakels die voorbij vliegen. Ook zul je de mogelijkheid hebben naar een andere trein te springen, maar het kan zomaar zijn dat je tijdens een sprong door iets in de omgeving geraakt wordt. De Vekta Cruiser map speelt zich af op één van de reusachtige ruimteschepen van de ISA; The New Sun. Het is een hele verticale map, want er wordt gevochten op verschillende 'decks'.

 
403 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
+1  
1  blackhawk1105    (10/Apr/2009 17:52:14)
CHILLE

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX