Main » 2009 » April » 9 » Killzone 2 snelst verkopende first-party PS3 titel in de SCEA regio
22:41:59
Killzone 2 snelst verkopende first-party PS3 titel in de SCEA regio
Scott Steinberg, VP Product Marketing SCEA, heeft in een interview bekend gemaakt dat Killzone de snelst verkopende PS3 titel is in de SCEA regio. Geen enkel ander first-party PS3 spel ging zo snel 500.000 keer over de toonbank.

In februari ging Killzone 2 323.000 keer over de toonbank in de SCEA regio. "Killzone 2 verkocht meer dan we hadden verwacht. Hij kwam 27 februari in de winkels, dus dat betekend dat het spel in heel februari maar twee dagen in de schappen lag. Killzone 2 verbrak ook al het pre-order record in de de SCEA regio. Daarnaast zijn de reviews ook erg positief met een gemiddelde van 92," aldus Scott Steinberg.

Scott Steinberg voegde daar het volgende aan toe; "Killzone 2 verkocht, van alle SCEA PS3 titels, het snelst 500.000 exemplaren en brak het record met de meest verkochte spellen in 30 dagen. We zijn tot op heden heel erg tevreden met de resultaten."

Scott Steinberg is er van overtuigd dat de grote titels die de komende 12 maanden zullen verschijnen het net zo goed zullen doen als Killzone 2. We gaan volgens hem een hele mooie tijd tegemoet.

 
449 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX