Main » 2009 » April » 8 » 'MAG heeft diepere multiplayer dan CoD'
17:17:53
'MAG heeft diepere multiplayer dan CoD'
Tony Iuppa van Zipper Interactive heeft laten weten dat MAG een diepere multiplayer zal hebben dan de Call of Duty serie. Dit zou vooral liggen aan het feit dat men zich bij MAG 100% op multiplayer heeft kunnen focussen vanaf het moment dat men met de ontwikkeling begon.

"Call of Duty is een hele goede serie en we zijn er van overtuigd dat deze serie op dit niveau blijft. Wat MAG anders maakt dan bijvoorbeeld Call of Duty is de multiplayer focus. MAG is sinds dag één 100% multiplayer en dat heeft ervoor gezorgd dat we al onze tijd hebben kunnen stoppen in het creëren van een diepe multiplayer. Deze multiplayer geeft je shooter gameplay zoals je dat ziet in onder andere COD, maar wij bieden nog veel meer dan dat. De grote hoeveelheid gameplay variatie, de diepte van onze 'skills' en 'gear', de Shadow War (de constante strijd tussen de facties) en de sterke 'community tools' creëren een extreem diepe multiplayer omgeving. En wij zijn er van overtuigd dat dit unieke is op de consoles," aldus Tony Iuppa.

MAG wordt later dit jaar exclusief op de PlayStation 3 verwacht en biedt multiplayer voor 256 personen. Iedere factie heeft 128 man en deze zijn weer onderverdeeld in allerlei squads. Op deze manier zul je op grote schaal aan gevechten deelnemen.

 
398 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX